zondag 10 september 2017

I'm back

Na een bevlogen jaar ben ik eindelijk weer creatief bezig jehhh!!
Sinds Luuk geboren is ben ik vervallen in een soort van crochet block en zat ik zonder inspiratie of ook maar enige zin om de haaknaald weer op te pakken.
Maar sinds de zomervakantie veranderde dat helemaal. Luuk op een glutenvrij dieet en eindelijk een goede nachtrust, dat deed wonderen. Ik ben weer aan het haken geslagen. Ik werk aan een heel erg leuk project, tijdrovend maar o zo leuk! Wanneer het af is zal ik het jullie zeker laten zien. Hieronder zijn wel vast wat sneak-peaks.Ondertussen ben ik ook weer aan het tekenen gegaan. Het is een hele poos geleden dat ik tekende. Ik kreeg van Robin een mooie doos professionele kleurpotloden (Faber Castell Polychromos) en ging aan de slag. Het resultaat hiervan is te zien op de pagina De Ligny Creations Artwork. Momenteel werk ik aan een olifant met grafiet potloden (Faber Castell 9000 Art-set). Ik werk er per dag een uurtje aan. Tekenen met (kleur)potlood vraagt erg veel concentratie en geduld, maar wat vind ik het fijn om te doen.
2 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer zin hebt en de rust hebt om creatief te zijn. De gehaakte beestjes zijn schattig. En jouw tekeningen zijn supermooi. Ik ben benieuwd naar jouw grote project.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Margaret,

  Wat leuk om te horen, dankjewel!

  Groetjes, Norah.

  BeantwoordenVerwijderen